back to top

Nova operacija dolazi u CS2

OBJAVLJENO

Odlaskom CS:GO-a novi CS2 nije oduševio igrače. Hype je postojao u uvodnih nekoliko tjedana, ali kako je vrijeme promicalo greške su se vidjele i igrači su postali nezadovoljni. Valve ispravljao greške, ali očigledno ne dovoljno brzo za zadrži igrače.

Ažuriranja su u posljednje vrijeme i ne toliko sjajna. Posljednji update bio je veličine jedne .jpg datoteke, a donio je čak 1 bug fix. Popravljena je geometrya na mapi Vertigo. Igrači su naravno jedva dočekali priliku da se našale na račun Valvea.

Možda ipak nije sve tako crno. Procurile su informacije da se sprema jedno od najvećih ažuriranja u povijesti Counter Strike serijala. Na Twitteru su osvanule informacije o izmjenama koje se događaju u DPR verzijama igre.

Ukoliko je vjevorati informacijama s X-a (Twittera) update koji nam dolazi donijeti će zaista puno toga, a ono najzvučnije svakako bi trebala biti nova operacija. S prelaskom na Source 2 engine operacije bi trebale postati još bolje i kvalitetnije. Uz operaciju igrači se nadaju vraćanju gamemodeova koji nedostaju u CS2, a bili su prisutni u CS:GO-u, Demolition, Arms Race kao i battle-royale mod Danger Zone.

Zajednica je pomalo i nostalgična te zaziva vraćanje starih i popularnih mapa koje su se igrale na kompetitivnom nivou, a to su Train, Cache i Cobblestone. Mape u koje je Valve uložio vrijeme i novac, ali ih je iz nama nepoznatih razloga i nakon dotjerivanje i zatezanja bora svejedno izbacio iz igre.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D