back to top

Counter-Strike 2 dobiva sve lošije recenzije od strane igrača

OBJAVLJENO

Prije dva tjedna mogli smo svjedočiti povijesnom gašenju CS:GO-a i početku jedne nove ere, ere Counter-Strike 2. Već tada reakcije igrača su bile podijeljene, ali svi su vjerovali da ipak treba proći određeno vrijeme kako bi se doživljaji slegli. Danas je igrina ocjena na Stemu pala na “podijeljeno”, podsjećamo kako je u početku bila na “uglavnom pozitivno”. Ovaj podatak još otkriva i postotak preporuke koju igrači imaju prema ovoj igri, a on kaže da bi 68% igrača preporučilo ovu igru.

Counter-Strike 2 dobiva sve lošije recenzije od strane igrača TEHIX

Sigurno vas većina misli kako 68% uopće nije loše, i nije moramo se složiti, ali kada je u pitanju Valveova igra onda je. Ovako nisku ocjenu ostvarila je samo Valveova kartaška igra – Artifact. Nju trenutno preporučuje 46% igrača koji su zaigrali.

No, ovdje lošim vijestima nije kraj! Naime, onaj manji dio igrača koji i dalje igra na macOS-u neće moći zaigrati novi Counter-Strike 2. Prethodno je CS:GO bio dostupan i na toj platformi, pa su svi igrači optimistično čekali novu verziju na svojoj platformi, ali danas su iz Valvea potvrdili kako se to neće dogoditi. Igrači će kao utjehu dobiti povrat novca, ali će sigurno i dalje biti frustrirani ovom činjenicom.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.