Nakon što je tri godine skrivao svoje lice Dream je napokon odlučio izaći u javnost

OBJAVLJENO

Dream je jedan od najpopularnijih Minecraft YouTubera koji se proslavio igrajući samo Minecraft. No nije samo odanost najgledanijoj igri na YouTubeu jedini razlog njegove velike gledanosti i velikog broja pretplatnika. Naime Dream, 23-godišnji Clay, je bez prikazivanja svog lica privukao čak 30 milijuna pratitelja, točnije 30,6 milijuna. Vrlo velika brojka s oblizom da nitko nije znao kako čovjek izgleda.

Dream je ovo odlučio napraviti u kratkom videu na svome YouTube kanalu koji traje nešto duže od 5 minuta. Video sada ima skoro 19 milijuna pregleda i preko 2 milijuna lajkova, a premijeru je gledalo više od milijun ljudi.

U videu Dream govori kako je glavni razlog prikazivanja lica useljenje njegovog prijatelja koji također snima pa će biti nemoguće ne ući mu u kadar. Osim otkrivanja lica i razloga iza toga, Dream poručuje kako nastavlja sa snimanjem Minecrafta, ali i dalje bez svoga lica. Uz svoj Minecraft sadržaj od sada ćemo na njegovom kanalu gledati i vlogove i ostale videe iz njegovog života.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.