back to top

Najkontroverznije odijelo u Marvel’s Spider-Man 2 dobiva svoju Funko Pop figuricu

OBJAVLJENO

Funkova najnovija linija Marvel’s Spider-Man 2 Pops figurica uključuje “zloglasno” Evolved Suit Milesa Moralesa. Ako niste upoznati s nazivom odijela, to je ono koje Miles dobiva pred sam kraj igrine priče. Baš kao i prijašnjih kolaboracija koje su Insomniac i Marvel imali s Funko Pop figuricama, i u ovoj možemo očekivati kolekciju alternativnih kostima iz igre. Nova linija će biti podijeljena na dvije vrste kostima. Jedni su vezani isključivo za Marvel’s Spider-Man 2 igru, dok će druga vrsta biti inspirirana raznim stripovima, filmovima i crtićima o Spider-Manu.

Ovo je prva linija Funko Pop figurica koje su inspirirane Marvel’s Spider-Man 2, a fanovima je pažnju privukla upravo ona figurica koja predstavlja Milesa Moralesa. Naime, kada je igra tek izašla, fanovi su odmah imali podijeljeno mišljenje vezano za odijelo koje Miles dobije kroz igru. Možemo reći kako Evolved Suit izazvao dosta kontroverzi. Funko Pop je na svom X profilu objavio sliku koja prikazuje tu figuricu. Ona ima Milesovu kosu koja viri iz maske, svjetleće plave pruge nalik paukovim nogama, pa čak ima i tenisice marke Adidas. Osim Evolved Suita, svoju Funko Pop figuricu dobiva Kraven, Venom, Peter Parker u nekoliko varijanti i Miles Morales u svojoj crno-crvenoj kombinaciji.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.