back to top

Nadolazeći Battlefield naslov bi trebao imati Battle Royale mod

OBJAVLJENO

Dugo se čeka novi Battlefield naslov, a izgleda kako EA ima vrlo ozbiljne planove za nadolazeći Battlefield naslov. Novi Battlefield nikako nećemo zaigrati prije 2025. godine, no velike su šanse da će nam naslov pokazati kako ga je bilo vrijedno čekati. Pozitivno je da EA ne želi ponoviti tehničku katastrofu koja je bila Battlefield 2042.

Battlefield
Tehix

Ni jedna informacija vezana za ovaj naslov nije službena, odnosno potvrđena od strane developera. S druge strane, dosta je špekulacija i glasina o svemu što možemo očekivati. Kao prvo, single player kampanja i igrina radnja bi se mogla odvijati u sadašnjosti, samo koju godinu unaprijed. Također, u zadnjih nekoliko dana, na internetu su se pojavile informacije koje govore o potencijalnom Battle Royaleu koji bi trebao biti potpuno besplatan za igranje.

Battle Royale mod u nadolazećem Battlefieldu će biti rađen po uzoru na Call of Duty: Warzone. Samim time, ovaj mod će biti potpuno besplatan, a trebao bi se pojaviti kada i sama igra. Napominjemo da sve informacije prihvatite s dozom rezerve.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.