back to top

Marvel’s Wolverine dobio svoj prvi “trailer” koji prikazuje igru u nedovršenom stanju

OBJAVLJENO

Marvel’s Wolverine je nadolazeći Insomniacom projekt za koji od prije znamo da će biti vrlo krvav i nasilan. Insomniac je pred kraj prošle godine doživio hakerski napad, samim time mogli smo vidjeti nekolicinu Sonyjevih informacija, tajni i projekata. Jedan od njih je bio vezan za Marvel’s Wolverine koji će biti PlayStation 5 ekskluziva. Leak je prikazao gameplay demonstracije i nekoliko detalja za igru, priču, likove… Jučer su se ovi problemi za Insomniac nastavili, jer je na Redditu osvanuo video igre.

Video traje skoro dvije minute, a prikazuje nam puno toga. Izgleda kako ćemo u Marvel’s Wolverine imati stealth misije i misije u kojima ćemo imati rambo pristup. Obje vrste misija možemo pogledati u traileru. Vidimo kako ćemo se penjati po drveću, skrivati se i napadati naše neprijatelja s leđa. Dok će misije s rambo pristupom značiti oduzimanje nekoliko udova našim neprijateljima, po koju dekapitaciju, i nekoliko slomljenih rebara. Video možete pogledati u sklopu članka, ali vjerujem kako će vrlo brzo nestati s interneta.

Cijeli “trailer” je rađen s materijalima iz rane verzije igre, a Marvel’s Wolverine nećemo igrati prije druge polovice 2025. godine.

POVEZANO

Take-Two Interactive Tehix
Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.