back to top

Marvel’s Spider-Man 2 dobiva 8 novih odijela u nadolazećem ažuriranju

OBJAVLJENO

Insomniac je predstavio novo besplatno ažuriranje za Mavel’s Spider-Man 2 koje donosi nekolicinu novih odijela u igru. Točan broj je 8, a neka od njih su dizajnirana od strane poznatih ličnosti. Druga odijela su temeljena na već viđenim izdanjima Spider-Mana iz prethodnih dijelova franšize. Ažuriranje će biti objavljeno 18. lipnja 2024. godine, a uz odijela možemo očekivati i neka poboljšanja unutar same igre.

Četiri nova odijela su stigla kroz suradnju s američkim umjetnikom i modnim dizajnerom Colom Dillaneom ili KidSuperom. Prvo nosi naziv Metro Suit, koje ima pufer dizajn inspiriran njegovom kolekcijom uz ekskluzivnu originalnu paletu boja. Drugim riječima, Spidey je sada drippy.

Marvel's Spider-Man 2 dobiva 8 novih odijela u nadolazećem ažuriranju

Drugo odijelo je dizajnirano zajedno s brazilskim nogometašem Vini Jr. Njegovo odijelo zove se Ginga Suit i pokazuje nogometaševu ljubav prema svojoj zemlji. Odijelo ima boje brazilske zastave. Treće odijelo dizajnirano je od strane F1 vozača, Landa Norrisa. Njegovo odijelo se zove Fluro Suit, a kako mladi vozač kaže, glavna inspiracija za isto mu je bio “osjećaj brzine”. Norris je odijelu želio dati dašak trkaćeg duha zbog čeka nema masku, već je riječ o kacigi.

Četvrto posebno odijelo dizajnirala je japanska pjevačica, glumica i model Rina Sawayama. Njeno odijelo se zove Motorchic Suit, koje u Marvel’s Spider-Man 2 dodaje kožnu jakni i hlače, koje uopće ne izgledaju loše na odijelu. Cijelo odijelo pomalo podsjeća na Ghost Ridera.

Marvel's Spider-Man 2 dobiva 8 novih odijela u nadolazećem ažuriranju

Za kraj su ostala još četiri odijela koja možemo nazvati “povratnicima”. Riječ je odijelu Peter Parkera iz filma Into the Spider-Verse. Sljedeće odijelo je Last Stand Peter Parker, a naravno da su iz Insomniaca morali vratiti i animiranu verziju odijela Milesa Moralesa. Posljednje odijelo je The Uptown Pride odijelo iz Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.