back to top

m0NESY ponovo među najboljima na svijetu

OBJAVLJENO

Danas će se održati HLTV Awards Show u Beogradu koji će nam otkriti 3 najbolja igrača ove godine, m0NESY je jučer zauzeo #4 mjesto.

m0NESY

18-godišnji Rus nastavlja dominirati pro scenom Cs-a. Ilya se već prošle godine sa samo 17 godina našao na HLTV Top 20 listi i to na visokom #7 mjestu. 2023. godinu nastavio jednako dobrom igrom, zapravo još i boljom nego ranije, te time zaslužio #4 mjesto na listi. Ilya nije jedini igrač G2-a koji se našao na Top 20 listi, tu je i huNter koji je na #13 mjestu, a fanovi predviđaju da bi se u Top 3 trebao pronađi i NiKo.

m0NESY ključan igrač G2-a?

Iako se NiKo smatra ključnim igračem G2-a, što statistika i zapravo dokazuje, Ilya se definitivno pokazuje više konzistentan nego Nikola. Rus također spašava runde koje se čine nemogućim za pobjedit, a to su clutch situacije kao što su npr. 1v3, 1v4, pa čak i 1v5.

Svi se dobro sjećamo clutch situacije gdje je m0NESY u meču protiv MIBR-a. Naime na Infernu je pobjedio rundu gdje je ostao sam protiv 4 brazilaca i to sa samo 15 sekundi preostalih u rundi (G2 je bio na terorističkoj strani u toj situaciji). Taj clutch je i nominiran za “Clutch of the Year” nagradu koju ćemo večeras saznat. Clutch pogledajte klikom Ovdje.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D