back to top

Nemanja “huNter” Kovač pronašao se na HLTV TOP 20 igrača u 2023. godini

OBJAVLJENO

Ljubiteljima Counter Strikea s naših prostora ne treba pobliže predstavljati Nemanju. Nemanja Kovač poznatiji kao huNter je svoju karijeru započeo kao osnovnoškolac zajedno s bratićem Nikolom i od tada nije prestajao raditi na njoj.

Hunter je igrao regionalna natjecanja sve do 2018. godine dok Valiance odnosno nakon rebrandinga nazvani CR4ZY nije okupio ekipu koja je otišla na StarLadder Major u Berlinu. Bio je to prvi tim s balkana koji je napravio takav uspjeh. Hunter je svoje odlične partite nastavio kasnije u G2, a 2020. prvi puta se našao na ovoj listi također kao 13. igrač svijeta.

Nemanja "huNter-" Kovač pronašao se na HLTV TOP 20 igrača u 2023. godini
Nemanja “huNter-” Kovač pronašao se na HLTV TOP 20 igrača u 2023. godini

G2 je poznat po svojim usponima i padovima, ova godina nije izuzetak. Sagledamo li ipak sve rezultate zajedno G2 je imao dobru godinu, a Hunter je svakako bio jedan vrlo bitan dio nje. Svojim dobrim igrama istaknuo se na IEM Katowicama i IEM Cologneu koje su osvojili. U Katowicama je čak odnio i MVP nagradu.

Pogledamo li trenutno stanje na HLTV Top 20 listi za 2023. vidjeti ćemo kako Danci i dalje pokazuju kako ondje CS ipak nešto više od obične igrice. Čak polovica igrača dolazi iz Danske, Device i Stavn iznad su našeg Nemanje dok je iza sebe ostavio blameFa, Magiska i cadiaNa.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D