back to top

Little Nightmares dobiva remaster

OBJAVLJENO

Prvi Little Nightmares naslov dobiva remaster za PC, PlayStation 5 i Xbox Series. Little Nightmares je jeziva horor avantura koja je zaslužila dobiti poboljšanu verziju. Iako i dalje čekamo službenu najavu i potvrdu u ovom remasteru, informacija je otkrivena klasifikacijom igre u SAD-u. Za očekivati je da će se raditi o sličnom tretmanu koji je dobio igrin nastavak – Little Nightmares 2.

Little Nightmares
Tehix

Little Nightmares 2 je izašao 2021. godine, a nakon godinu dana dobio je Enhanced Edition verziju, istu o kojoj se sada priča za originalni Little Nightmares. Little Nightmares 2 je inicijalno izašao za PC, PS4 i Xbox, a svojom Enhanced Edition verzijom je dobio nadogradnju za PS5 i XS konzole. Poboljšanja su bila vidljiva kod sjena, čestica prašine, pepela, trodimenzionalni zvuk i konstantnih 4K u 30 FPS-a ili dinamični 4K pri 60 FPS-a.

Što se cijene tiče, nije je bilo, odnosno Little Nightmares 2: Enhanced Edition je bila potpuno besplatna. Hoće li situacija biti ista i kod prve igre ne znamo, no prvo trebamo sačekati službenu najavu.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.