back to top

Koliko zapravo traje Dead Island 2?

OBJAVLJENO

Dead Island 2 je danas izašao, a u našoj recenziji smo spomenuli kako igra uopće nije toliko kratka. Igra je vrlo brzo prikupila dobre kritike zbog svoje jednostavnosti, humora i činjenice koliko je zabavna. Nakon što sam odigrao cijelu igru u potpunosti mogu vam dati odgovor na pitanje koliko vam vremena treba da pređete cijelu igru. Naravno nemojte se baš držati za ovaj odgovor, jer sve ovisi o stilu kojim igrate.

Koliko zapravo traje Dead Island 2? TEHIX

Ako odlučite igrati Dead Island 2 samo da ga pređete, ali opet da riješite pokoju side misiju zbog jačih oružja i boljih perkova, trebat će vam između 15 i 20 sati igranja. U igri postoji 24 glavne misije, 33 side misije i još 15 misija pod nazivom “Lost and Found”. Kada bi se odlučili za prelazak igre u potpunosti, pretpostavljam da bi vam trebalo 30-ak sati igranja.

Tipovi igrača koji samo žele zavrišti priču igre, koja nas nije baš oduševila, trebat će vam između 12 i 15 sati igranja. Što je logično jer se nećete upoznati ni s kakvim dodatnim sadržajem, a to je velika šteta. Lokacije koje nisu vezane za priču igre su jednako dobro napravljene kao i ove koje su povezane s pričom. Iako je moj savjet da igrate side misije jer su toliko zabavne i zanimljive, plus upoznajete neke nove likove koji su pravi dragulj ovog naslova.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.