back to top

Još jedan vikend igranja online naslova bez PlayStation Plus pretplate

OBJAVLJENO

Vrijeme je Božića (najbolje vrijeme u cijeloj godini) pa je tako krenulo i darivanje. Tako su nam iz Sonya potvrdili još jedan vikend besplatnog igranja online multiplayera za sve one koji nisu PlayStation Plus pretplatnici.

Online multiplayer modovi na PS4 i PS5 bit će dostupni bez aktivne PS+ preplate i to u subotu i nedjelju 11. i 12. 12. Nažalost, PlayStation Plus beneficije zaustavljaju se samo na online multiplayeru.

Tijekom vikenda, svi modovi za više igrača za koje je obično potrebna pretplata na PlayStation Plus bit će dostupni svim igračima bez obzira imaju li pretplatu ili ne. To naravno uključuje i nedavno izašli Call of Duty: Modern Warfare 2 i NBA 2K23, a također i GTA Online.

Nažalost, igrači bez PS Plus članstva neće moći preuzeti besplatne PlayStation Plus Essential igre tijekom Online Multiplayer vikenda. To znači da će vam i dalje biti potrebno članstvo kako bi mogli preuzeti Mass Effect: Legendary Edition, Biomutant te Divine Knockout. Također, ako biste htjeli pristupiti bilo kojoj igri u PS Plus Extra ili Premium, isto ćete trebati članstvo.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix