back to top

GTA 5 glumci otkrili što znaju o GTA 6

OBJAVLJENO

Na jednom od poznatijih svjetskih podcasta “Partychat” voditelji su ugostili glumce i voice actore iz GTA 5. Shawn Fonteno i Ned Luke koji su posudili stas i glas Franklinu i Michaelu sa kauča su odgovarali na razna pitanja o GTA svijetu, Rockstaru, ali i gorućoj temi GTA 6.

Obojica su se složila kako je Rockstar ogromna mašinerija za proizvodnju igara, a da tim uvijek predvodi perfekcionist koji neće dopustiti da na tržište plasira polugotov proizvod. Zato kažu da se GTA 6 čeka toliko dugo. Kao glavne razloge istakli su pandemiju COVID-19 te razvoj Red Dead Redemptiona 2 što je sasvim logično jer RDR 2 je ogromna igra za koju je trebalo ljudi, vremena i sredstava da se napravi.

PartyChat Podcast – GTA 6

Shawn Fonteno aka. Franklin je prokomentirao hoće biti dio novoga GTA, ali sve kroz šalu i zagonetke. Vrlo zanimljiv je bio komentar kojeg je dao Ned “da bi ste saznali tko će iz GTA 5 biti dijelom GTA 6 morate rješiti misteriju Mount Chilliada”. Mount Chilliad i dan danas je ostao najveća nerješena misterija GTA 5. Na Youtubeu postoji tisuće videa gdje ljudi pokušavaju odgonetnuti taj mural, ali nitko to još nije uspio čak ni danas 10 godina nakon izlaska igre.

gta 5 glumci tehix

Glumci su istaknuli neke zanimljive trenutke iz vremena izrade GTA 5, pričali o tome kako i dalje igraju i uživaju igrajući igru. Na pitanje u kojoj igrici se vide Ned je rekao kako bi više htio biti glavni lik u novome Red Dead Redemptionu 3 nego u GTA 6 dok je Shawn rekao kako ga nijedna druga igra ne zanima samo šesti dio GTA.

Iz gotovo sat vremena podcasta izvukli smo neke najzanimljivije crtice svakako uzmite si vremena i pogledajte ga u cijelosti. Odlično zagrijavanje uoči izlaska trailera za vjerujemo najiščekivaniju igru svih vremena.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D