back to top

GTA 6 Online bi trebao imati svjež start za sve igrače

OBJAVLJENO

Prema jednom izvoru s Twittera, GTA 6 Online neće prenositi nikakve podatke iz trenutnog GTA 5 Onlinea. Odnosno, svaki igrač će imati novi početak u GTA 6. Svakako je ovo bio lud tjedan gdje smo dobili dosta informacija vezanih za GTA 6. Kako se bližio kraj listopada, mnogi igrači su izgubili nadu u Rockstar i GTA 6 i bilo kakve nove informacije vezane za taj dugoiščekivani naslov. No, možemo reći kako nas je Rockstar ovaj tjedan sve ugodno iznenadio. Saznali smo kako ćemo početkom prosinca dobiti prvi trailer za GTA 6. Logičan bi onda potez bio da se trailer prikaže 07.12. na dodjeli The Game Awardsa.

GTA 6
TEHIX

Rockstar Universe se oglasio na Twitteru i rekao kako su velike šanse da će nova verzija GTA Onlinea biti, pa nova verzija. Dakle, totalno novi početak za sve igrače. Na društvenim mrežama igrači su podijeljenih mišljenja oko ovoga, no meni se osobno to sviđa, nova igra, novi početak. Zamislite samo kako će izgledati nove kolekcije automobila, prvi heistovi, i teški grind. Ako smo mogli čekati ovoliko, mislim da se svi možemo strpjeti još mjesec dana i pogledati taj trailer.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.