back to top

Glasanje za novog Minecraft moba održati će se sljedećeg tjedna

OBJAVLJENO

Minecraft Live zakazan je za 15.10. kada Mojang priča o novom velikom ažuriranju koje nas očekuje u Minecraftu. U posljednje vrijeme to veže i Minecraft Vote gdje igrači mogu izabrati novog moba koji će biti dio tog novog updatea.

Minecraft Vote započinje u 19:00 prema našem vremenu i to već 13.10 i traje do 19:15 15.10 kada kreće Minecraft Live. Igračima su na izbor 3 nova moba svaki sa svojim pojedinostima. Glasati je moguće na službenoj Minecraft stranici, u gamelauncheru ili u samoj igri tako što će te se povezati na službeni server predviđen za glasanje.

Prvi na listi mobova je Rak. Rak će živjeti u mangroove močvari te kada ga ubijete od njega će te dobiti njegova klješta. Klješta omogućuju igraču da blokove postavlja dalje nego što je to inače moguće. Odlična stvar kada gradite na visini, a nemate više materijala da pravite skele.

Armadillo je mali mob koji živi u toplim krajevima savene. Ukoliko volite svoje vukove/pse u Minecraftu sigurno će te glasati za Armadilla. Kada ga ubijete on vam baci dio svoje ljušture pomoću čiji dijelova možete napraviti oklop svom omiljenom krznenom prijatelju.

Posljednji, ali ne najmanje zanimljivi su Pingvini žive na stjenovitim obalama, ali se jako loše snalaze na kopnu. Najbolji su u vodi, a ondje dolaze do izražaja jer vam daje efekt brzine kada ste u čamcu. Baš kao što vam dupini pomažu kada plivate.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D