FIFA-i je previše potreban EA Sports

OBJAVLJENO:

Za sve vas koji niste upućeni, sljedeće godine nećemo igrati FIFA 24, nego započinje era novog serijala od strane EA Sportsa, EA Sports FC. Znamo da je ime jako inovativno, i nama se sviđa. Igra bi trebala biti ista kao do sada samo što ima novo ime jer EA više nema licencu od strane FIFA-e. FIFA sada može lansirati kakve god igre žele, a s lansiranjima su nažalost već krenuli.

Naravno da su sve igre s tematikom nadolazećeg svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Za sada su najavljene četiri igre i sve su web 3.0 iskustva. Sastavljamo vam listu igara:

Uplandme – FIFA World Cup Qatar 2022 in the Upland Metaverse

Upland je najveći metaverzum temeljen na blockchainu povezan sa stvarnim svijetom. U njemu će igrači moći kupovati i prodavati digitalne materijale sa svjetskog prvenstva, uključujući legendarne videozapise koji će se dogoditi na turniru. Osim ove opcije, igrači mogu posjetiti virtualnu repliku stadiona Lusali i lokaciju u kojoj će odsjedati nogometne reprezentacije. Za kraj možemo osvojiti jednu od mnogo vrijednih nagrada.

Altered State Machine – AI League: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition

AI League je casual igra koja se igra 4 na 4. Ne možemo kontrolirati naše igrače već im izdajemo taktičke naredbe, diktiramo treninge i aktiviramo power-up predmete koji nam pomažu u savladavanju protivnika. Možemo skupljati i mijenjati likove kako bi stvorili svoj tim s najvećim talentima ili najboljim kombinacijama igrača. Utakmice će se igrati na poznatim lokacijama za ulični nogomet kao što su Pariz, Rio de Janeiro, Seul i mnogi drugi svjetski gradovi.

FIFA x FUTUREVERSE AI League

Matchday – Matchday Challenge: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition

Matchday cilja na zabavu nogometnih navijača kroz društvenu igru baziranu na nogometnim kartama. Srž zabave je pogoditi rezultate utakmica i natjecanje s prijateljima.

Phygtl – FIFA World Cup Qatar 2022 on Phygtl

Phygtl je mobilna aplikacija koji sve nogometne obožavatelje vodi u potpuno novu dimenziju. U njoj ćete moći stvarati replike FIFA predmeta, a pomoću svog mobitela moći ćete ih stvarati bilo gdje preko svoje kamere.

Glavni poslovni direktor FIFA-e, Romy Gai rekao je: “Ovo je vrlo grupa partnerstava u koju smo ušli jer prihvaćamo nove, digitalno izvorne nogometne navijače i surađujemo s njima au prostorima za koje znamo da su aktivni.”

Poznato je kako FIFA neće stati samo na ovim “igrama”, te da u budućnosti možemo očekivati još puno ovakvog sadržaja.

POVEZANO

spot_img