back to top

FIFA-i je previše potreban EA Sports

OBJAVLJENO

Za sve vas koji niste upućeni, sljedeće godine nećemo igrati FIFA 24, nego započinje era novog serijala od strane EA Sportsa, EA Sports FC. Znamo da je ime jako inovativno, i nama se sviđa. Igra bi trebala biti ista kao do sada samo što ima novo ime jer EA više nema licencu od strane FIFA-e. FIFA sada može lansirati kakve god igre žele, a s lansiranjima su nažalost već krenuli.

FIFA-i je previše potreban EA Sports TEHIX

Naravno da su sve igre s tematikom nadolazećeg svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Za sada su najavljene četiri igre i sve su web 3.0 iskustva. Sastavljamo vam listu igara:

Uplandme – FIFA World Cup Qatar 2022 in the Upland Metaverse

Upland je najveći metaverzum temeljen na blockchainu povezan sa stvarnim svijetom. U njemu će igrači moći kupovati i prodavati digitalne materijale sa svjetskog prvenstva, uključujući legendarne videozapise koji će se dogoditi na turniru. Osim ove opcije, igrači mogu posjetiti virtualnu repliku stadiona Lusali i lokaciju u kojoj će odsjedati nogometne reprezentacije. Za kraj možemo osvojiti jednu od mnogo vrijednih nagrada.

FIFA-i je previše potreban EA Sports TEHIX

Altered State Machine – AI League: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition

AI League je casual igra koja se igra 4 na 4. Ne možemo kontrolirati naše igrače već im izdajemo taktičke naredbe, diktiramo treninge i aktiviramo power-up predmete koji nam pomažu u savladavanju protivnika. Možemo skupljati i mijenjati likove kako bi stvorili svoj tim s najvećim talentima ili najboljim kombinacijama igrača. Utakmice će se igrati na poznatim lokacijama za ulični nogomet kao što su Pariz, Rio de Janeiro, Seul i mnogi drugi svjetski gradovi.

FIFA-i je previše potreban EA Sports TEHIX
FIFA x FUTUREVERSE AI League

Matchday – Matchday Challenge: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition

Matchday cilja na zabavu nogometnih navijača kroz društvenu igru baziranu na nogometnim kartama. Srž zabave je pogoditi rezultate utakmica i natjecanje s prijateljima.

Phygtl – FIFA World Cup Qatar 2022 on Phygtl

Phygtl je mobilna aplikacija koji sve nogometne obožavatelje vodi u potpuno novu dimenziju. U njoj ćete moći stvarati replike FIFA predmeta, a pomoću svog mobitela moći ćete ih stvarati bilo gdje preko svoje kamere.

Glavni poslovni direktor FIFA-e, Romy Gai rekao je: “Ovo je vrlo grupa partnerstava u koju smo ušli jer prihvaćamo nove, digitalno izvorne nogometne navijače i surađujemo s njima au prostorima za koje znamo da su aktivni.”

Poznato je kako FIFA neće stati samo na ovim “igrama”, te da u budućnosti možemo očekivati još puno ovakvog sadržaja.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.