back to top

Evo što sve znamo o GTA 6!

OBJAVLJENO

Cijela gaming zajednica ne može dočekati GTA 6. Kroz zadnjih nekoliko mjeseci imali smo jako puno leakova i curenja informacija od strane Rockstara. Sve je započelo u devetom mjesecu prošle godine kada smo doživjeli jedan od najvećih leakova u povijesti gaminga. Preko 80 videa izašlo je na internet. Unatoč Rockstarovom pokušaju uklanjanja istih, misija im je bila neuspješna. Vidjele su se scene iz igre po kojima se dalo zaključiti da je igra još u ranoj fazi, a cijeli članak na ovu temu možete pročitati ovdje.

Zatim smo dobili informacije od Take-Two-a da je silno curenje informacija usporilo razvoj GTA 6. Poručili su kako su za sve krivi hakeri od kojih smo dobili informacije vezane za GTA 6. Rockstar je ponovno brisao sve slike i videe, no gaming zajednica je vrlo jaka i skoro svi smo imali priliku vidjeti te silne videe i slike.

Evo što sve znamo o GTA 6! TEHIX

Čak se i 50cent uključio u najavljivanje GTA 6. Dobro nije ga službeno najavio, ali smo svejedno dobili neke zanimljive informacije. Naime, reper je na svojim društvenim mrežama objavio sliku s natpisom “Vice City”. Odnosno, potencijalno je najavio gdje bi se mogla odvijati radnja novog GTA 6. Nažalost sve njegove objave su obrisane, ali skrinovi i dalje postoje na internetu.

Evo što sve znamo o GTA 6! TEHIX

Nakon 50centa, Rockstar se odlučio pridružiti leakanju i davanju informacija za GTA 6. Poznato je kako se u Onlineu pojavljuje Niko Belić i Groove Street, no sada se čini kako smo dobili mini priču koja bi mogla biti vezana uz GTA 6. Članak na tu temu možete pronaći ovdje.

Ponovno se vraćamo na Take-Two koji su najavili kako očekuju veliku zaradu u ožujku ili travnju iduće godine. Za ovu američku kompaniju GTA Online je “zlatna koka”, pa zbog toga postoje silne sumnje da se ovime htio potajno najaviti GTA 6. Mnogi su počeli pretpostavljati u kojem vremenskom razdoblju bi mogli zaigrati GTA 6. Odgovor je negdje između travnja 2024. godine i ožujka 2025. godine.

Posljednja informacija koju smo dobili za GTA 6 ponovno se pojavila u GTA Onlineu. U sklopu San Andreas Mercenaries updatea možete kupiti jednu majicu. Ona ima brojeve po sebi, a kada iste stavite u dekoder brojeva dobijte rečenicu “Jedan dan će otkriti sve”. Što su ovime htjeli reći iz Rockstara ne znamo. Možda bi vrlo uskoro mogli gledati prve najave ili trailere za GTA 6. Prema internim planovima Take-Two Interactivea i Rockstara, GTA 6 bi trebao biti objavljen već 2024. godine.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.