back to top

Dvije nove ikone se testiraju za EA Sports FC 25

OBJAVLJENO

AŽURIRANO: Nakon daljnjeng istraživanja ove teme, ispostavilo se kako je izvor netočan, te kako je riječ o lažnim vijestima.

Nakon što smo pisali o potencijalnom dolasku Buffona i Hazarda u EA Sports FC 25 dobili smo potvrdu kako te dvije kartice dolaze u novi EA FC naslov. No, leakeri ovdje nisu stali s kopanjem podataka i naišli su na dva nova imena. U članku prije par dana spomenuo sam Arjena Robbena i uspješno sam ga prizvao. Naime, Robben se testira za EA Sports FC 25 i postoji velika šansa kako ćemo ga imati priliku vidjeti u nadolazećem naslovu.

Drugo ime koje se testira je poznato svima, čak i osobama koje nemaju nikakve veze ili ljubavi prema nogometu. Naravno riječ je o jedinstvenom Zlatanu Ibrahimoviću. Osim toga, poznati su dizajni običnih “gold” kartica, kao i “TOTW” kartica za EA Sports FC 25.

Što se aktualnog EA Sports FC 24 tiče, ovoga tjedna nas očekuje novi Season Pass. Isti dolazi sutra, a prema leakerima u njemu možemo očekivati Futties igrače, a jedini za sada poznati nogometaš je Haaland (99). Također nam je poznat izgled i tih kartica, a za vrijeme pisanja ovog članka potvrđeno je kako će Gareth Bale postati ikona u EA Sports FC 25.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.