back to top

Ovo su potencijalne nove ikone ili heroji koji će doći u EA Sports FC 25

OBJAVLJENO

Sitno brojimo do prvog trailera za EA Sports FC 25, prema posljednjim informacija trebali bi ga gledati za nekih 10-ak dana, a na X se vode debate oko nečeg drugog. Nekoliko velikih nogometnih imena se odlučilo oprostiti od nogometnih terena, te su okačili kopačke o klin. Samim time EA Sports zajednica očekuje nove heroje ili ikone koje ćemo imati priliku vidjeti u nadolazećem FC 25. Čak tri imena su objavljena od nekoliko poznatih leakera, a to su: Gareth Bale, Gianluigi Buffon i Eden Hazard. Naravno, mnogi igrači zazivaju Tonija Krossa ili pak Thiaga Alcantaru, no leakeri ništa ne pišu o njima.

Kako leakeri doznaju, Bale i Buffon se trenutno testiraju kao ikonske kartice, dok je Hazard zamišljen kao hero kartica. Ako testiranja budu uspješna i developeri budu zadovoljni rezultatima, dizajnom i svim ostalim, ove tri kartice ćemo gledati u nadolazećem EA Sports FC 25 Ultimate Teamu. Osim ova tri imena, jedan leaker je spomenuo kako se testiraju i Robben, Di Stefano i David Villa. Izgleda kako ljubitelje ovog serijala očekuje zanimljivih nekoliko tjedana.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.