back to top

Dr Disrespect priznao da je slao poruke maloljetnici!

Svjedočimo li kraju Dr Disrespecta?

OBJAVLJENO

Prije nekoliko sati Dr Disrespect je objavio podužu izjavu na društvenim mrežama u kojoj je priznao kako je slao poruke maloljetnoj osobi 2017. godine. Podsjećamo kako je zbog tih optužba Dr Disrespect bio banan s Twitch platforme 2020. godine. “The Doc” je naglasio kako je poslao poruku maloljetnici, ali da iza te poruke nisu stajale nikakve namjere, te kako su razgovori bili ležerni i da su samo nekada naginjali u smjeru neprikladnosti. Dodao je i kako to što ga “kolege” strimeri nazivaju predatorom jako boli, jer kako on kaže: “Svatko tko me istinski poznaje, zna kakav stav i mišljenje imam o tim ljudima”. Naravno Dr Disrespect je ovdje mislio na pedofile.

Dr Disrespect je objavio velik tekst na svojem X profilu u kojem je htio završiti cijelu ovu situaciju jednom za svagda. Dio njegove izjave smo preveli i stavili u nastavku članka.

“Svi su željeli znati zašto mi je zabranjen pristup Twitchu, ali iz razloga izvan moje kontrole, zadnjih nekoliko godina nisam smio ništa reći. Sada kada su me dva bivša zaposlenika Twitcha javno optužila, konačno mogu ispričati svoju stranu priče. Je li bilo poruka kroz Twitch whisper s maloljetnicom još u 2017. godini? Da, bilo je. Jesu li iza ovih poruka stajale nekakve namjere, odgovor je apsolutno ne! Bili su to ležerni zajednički razgovori koji su ponekad naginjali u određenom smjeru neprimjerenosti, ali ništa više. Ništa se nezakonito nije dogodili, nikakve slike nisu dijeljene, nikakvi zločini nisu počinjeni, a ja nikada nisam ni upoznao tu osobu. Da budem jasan, protiv mene se nije vodio kazneni postupak i nikada protiv mene nije podignuta kaznena prijava.”

S obzirom na to da se incident dogodio 2017. godine sada se čini da je Dr Disrespect totalno poludio i da mu je ova tema već dosadila. Velika količina psovki se nalazi u njegovim izjavama, te vidimo kako se stalno ponavlja, a čini se kako je već umoran od toga. Doc je rekao da preuzima punu odgovornost i tvrdi kako je bio jako glup, no da to ne znači kako će prestati stvarati sadržaj za svoje fanove. Oprostio se od onih koji su prekinuli veze s njim, poput Midnight Society, te je naglasio kako mu nitko izvan njegovog kruga bliskih ljudi sada nije bitan.

Cijelu priču, Dr Disrespect je završio rečenicom u kojoj govori kako odlazi na dugi odmor sa svojom obitelji, te da se želi vratiti osvježen i preporođen. Postavlja se pitanje, hoće li Dr Disrespecta internet ikada opet biti spreman prihvatiti?

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.