back to top

Deve dolaze u Minecraft

OBJAVLJENO

Minecraft verzija 1.20 već je dostupna kroz svoje snapshot verzije odnosno već možemo vidjeti što nam to Mojang sprema za 2023. godinu i novi update koji i dalje nema službeno ime.

Minecraft 1.20 donosi nam 2 nova moba, nove blokove te mnoga olakšanja za kreativce koji vole stvarati u creative modu. Prije svega tu je Sniffer kojeg je publika izglasala na Minecraft Live 2022. Riječ je o antičkom stvorenju koje se neće samostalno stvarati na mapi već ćemo njegova jaja morati pronaći u podvodnim dubinama te tako obnoviti njegovu vrstu. Osim što je zanimljivog izgleda mob će biti i koristan. Pomagat će nam u pronalasku drevnih sjemenki i posebnog dekorativnog bilja.

Deve dolaze u Minecraft TEHIX

Dolaze nam i deve. Slične konjima samo što sa sobom možete povesti i prijatelja. Skaču u dalj kao da su atletičarke te vole jesti kaktuse. Ukratko to su deve. Slatke su. Imaju animaciju izležavanja i kao ni konji nikad nisu čule za riječ plivanje.

Deve dolaze u Minecraft TEHIX

Chiseled bookshelf jedan je od najtraženijih blokova u igrici. Riječ je o funkcionalnoj polici za knjige. Ukupni kapacitet je 6 knjiga. Popravljena je i početna greška te sami možete birati jedan od šest slotova gdje želite spremiti svoju knjigu. Također chiseled bookshelf moći će te koristiti u svojim redstone projektima jer šalje signal što je odlično za tajne prolaze.

Bambus ćemo sada moći koristiti tj. pretvoriti u daske te s njima raditi sve što smo navikli i s običnim drvetom. Dobili smo čak i čamac tj. splav (ne onaj partijanerski). Od bambusa ćemo moći čak raditi i novu vrstu znakova. Viseći znakovi novina su u Minecraftu. Odlična dekoracija, dolazi u bojama svih vrsta drveta i ima dvije verzije kako može izgledati.

Deve dolaze u Minecraft TEHIX

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D