Čuveni Geralt stiže u Arkesiu

OBJAVLJENO

Kako u zadnje vrijeme dosta kompanija međusobno sklapa suradnje, naravno to se dogodilo i u ovom slučaju između megapopularne igre Lost Ark i lovca na vještice The Witcher. Iako točnog datuma Witcherevog dolaska još nema, na twitteru su iz Lost arka objavili kako će Bijeli Vuk početkom 2023. godine stići u Arkesiu.

Naravno, s obzirom na broj stvorenja i divovskih čuvara te drugih poteškoća u Arkesiji, nije teško zamisliti da bi Geralt i sadržaj inspiriran njegovim pustolovinama mogli pronaći neku vrstu doma. Uz njega dolazi i Ciri.

Nedavno se mnogo pričalo o The Witcheru, a CD Projekt Red je napravio niz najava o svojim budućim projektima u razvoju. To uključuje vijesti da se radi na nekoliko novih projekata temeljenih na Witcheru. Jedan od tih projekata službeno je najavljen kao potpuni remake originalnog The Witcher RPG-a u Unreal Engineu 5. Postoji, naravno, nova Witcher igra u razvoju, kao što je službeno najavljeno prije nekog vremena.

Što se tiče Lost Arka, Bijeli Vuk dolazi prvo u korejsku verziju igre obzirom na to da Koreja trenutno broji najveći broj igrača u Lost Arku. Nakon Koreje, početkom 2023. dolazi i globalno.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!