Bend Studio radi na novom naslovu koji nije nastavak Days Gone

OBJAVLJENO

Davno je potvrđeno kako Days Gone neće dobiti nastavak unatoč velikoj želji igrača. Sonyjev Bend Studio jednostavno nije bio zadovoljan ostvarenim uspjehom koji je Days Gone ostvario. Navodili su tu problematičan razvoj kao i loše ocjene i recenzije. No, iako su odustali od nastavka Days Gonea, Bend Studio “kuha” novi naslov koji će imati multiplayer.

Iz studija poručuju kako su vrlo optimistični i ambiciozni kada ih se pita za ovaj naslov. Igra bi trebala imati nadograđene open world mehanike koje smo vidjeli u Days Goneu i naravno gore spomenuti multiplayer. I dalje jedina službena informacija o ovom naslovu je ona iz 2022. godine kada je Bend Studio najavio ovaj naslov.

Developeri su odlučili odgovoriti na upit jednog korisnika na X-u. Pitanje je bilo vezano za njihov misteriozni naslov, a odgovor je bio kratak i jasan – kuhamo. S obzirom na to da studio već četiri godine kuha bilo bi šteta da im jelo sada izgori. Velika većina gaming zajednice očekuje detaljniji prikaz ove igre na nekoj od idućih PlayStation prezentacija.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.