back to top

Astralis prema izvorima navodno doveo stavna i jabbia

OBJAVLJENO

Heroic je najveća tema posljednjih mjesec dana što se tiče situacije s rosterom. Sada ekipu napuštaju dva riflera i to odlaze u rivalsku ekipu.

stavn jabbi Heroic

Heroic ima problem što se tiče rostera jer ekipu će sada napustiti njihova dva riflera koji su doista briljirali u dresu Heroica. Uz to ekipu bi trebo napustit i njihov ključni igrač cadiaN koji je trenutno benchan, no svakako igra jer Heroic nema dovoljno igrača, dakle ispada da je cadiaN također i stand-in…

Astralis će iskoristiti priliku jer Jakobu “jabbi” Nygaardu i Martinu “stavn” Lundu je istekao ugovor s Heroicom, te je transfer navodno već dogovoren i spreman da se izvede. Heroic, iako je Astralis veliki danski rival je prihvatio ovaj transfer.

Astralis mora birati igrače

Iako je transfer dogovoren jabbi i stavn bi trebali odigrati Blast Premier Fall Final koji se igra u Kopenhagenu za Heroic. Tako će se moći “na pravi način” oprostiti od ekipe. Što se tiče u rosteru Astralisa, još nije poznato ko bi trebao biti benchan ili prodan, no pretpostavlja se da će to biti Johannes “b0RUP” Borup, Victor “Staehr” Staehr ili Christian “Buzz” Andersen”.

BLAST ne dopušta promjenu rostera nakon prijelaznog roka, zbog toga Astralis mora iskoristiti Mikkela “MistR” Thomsena kao stand-in.

POVEZANO

Procurio gameplay Valveove i dalje nenajavljene igre Deadlock
iPhone SE 4 biti će pristupačan, ali opet skuplji od svog prethodnika
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D