back to top

Što se događa zadnjih dana u CS2 Esportu? Heroic izbacio još dva igrača, a s1mple uzima pauzu

OBJAVLJENO

Nedavno je Heroic iz ekipe izbacio cadiaNa, a umjesto njega je odma kao pojačanje doveden dupreeh. Međutim Heroicu ni to nije bilo dosta i sada su iz ekipe privremeno izbacili još dva igrača.

Heroic je privremeno iz ekipe izbacio dva riflera Martina “stavn” Lunda i Jakoba “jabbi” Nygaarda. Ova dva riflera su u istom danu kada im je ponuđen novi ugovor također i komunicirali s ekipom Astralisa. Heroic će ih pustiti da pregovaraju s drugim ekipama no njihov plan je da zadrže ovaj dvojac. Naime situacija je svakako čudna, jer upravo njih dvoje su tražili da se cadiaN zamjeni s nekim drugim.

stavn jabbi Heroic

Došlo je tako do ultimatuma gdje je Heroic morao birati cadiaN ili ostatak ekipe, naravno Heroic je odabrao zadržati ostatak ekipe. Heroic je već započeo svoj put na Roobet Cup turniru, te su u ekipi još 2 stand-ina Chr1zN i sirah.

Još jedna šokantna vijest koju smo jučer dobili je da s1mple uzima pauzu od natjecanja te čak planira i preuzeti novi role u ekipi. S1mple je propustio IEM Sydney zbog poteškoća s dokumentima, a na strimu je odma rekao da nije siguran da li će zaigrati na nadolazećem BLAST Premier Fall Finalsu u Kopenhagenu.

s1mple Twitter

NAVI je u pregovorima sa Sproutovim Ihorom “w0nderful” Zhdanov koji će preuzeti AWP role s1mpla. Ovaj transfer još nije potvrđen, a kolko god w0nderful bio dobar u tom roleu naravno je pitanje može li itko zamjeniti igrača poput s1mpla.

Došlo je i do promjene čak i kod ekipe Cloud9a koju je napustio sh1ro, a kao pojačanje je stigao Boombl4.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D