back to top

Assassin’s Creed Shadows dobio je svoj dubinski gameplay pregled za vrijeme Ubisoft Forwarda

OBJAVLJENO

Assassin’s Creed Shadows je nadolazeći naslov iz bogatog Assassin’s Creed serijala. Očekivanja od ovog naslova su strašno visoka i nadamo se kako će ih Ubisoft ispuniti. Tijekom Ubisoft Forwarda dostavljen nam je trailer u trajanju od 13 minuta koji je fokusiran na gameplay Assassin’s Creed Shadowsa. Podsjećamo kako nas je Ubisoft iznenadio s trailerom za ovaj naslov tijekom Xbox Games Showcasea, a članak na tu temu možete pronaći ovdje.

Od prije je već poznato kako će Shadows imati dva protagonista. Ninju Naoea i afričkog samuraja Yasukea. Priča bi trebala biti bazirana na njihovim putevima koji se spajaju kako bi zajedno uveli Japan u potpuno novu eru. Ubisoft samo nastavlja jačati marketing za Assassin’s Creed Shadows. Prošlog mjeseca Ubisoft je otkrio sva izdanja igre, a kasnije je naravno najavljen i Collector’s Edition. Velika je stvar Ubisoftova potvrda kako će se Assassin’s Creed Shadows moći igrati i offline, odnosno igrači neće uvijek morati biti spojeni na internet.

Što se samog gameplayja tiče, ne želim previše ulaziti u detalje, prepustio bi vama da pogledate cijeli trailer sami. Trailer je prikazao ono što smo i očekivali, Yasuke je više tip s kojim će igrači ulijetati kao muhe bez glave u velike grupe neprijatelja. Ono što je jako zanimljivo u ovom traileru kada pričamo o Yasukeu, je način na koji se borimo s njime. Očito je kako su iz Ubisofta inspiraciju uzimali iz Ghost of Tsushime. Vidimo kako će igrač s tipkom R2 moći birati posebne poteze. S druge strane tu je Naoe koja je Shinobi i njen gameplay je fokusiran na stealthu. Ono što je meni osobno upalo u oko je da od sada možemo pusati po podu i tako se skrivati od neprijatelja. Naoe će dosta koristiti svoju kuku, što za penjanje, što za privlačenje neprijatelja. Trailer prikazuje kako će igrači od sada imati dvije opcije, mogu samo onesvijestit neprijatelje ili ih mogu ubiti.

Za kraj smo dobili pogled na ogromni otvoreni svijet koji samo čeka da ga igrači počnu istraživati. Assassin’s Creed Shadows igramo 15. studenog ove godine, a naslov za sada stvarno izgleda obećavajuće

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.