back to top

Novi trailer za Assassin’s Creed Shadows prikazao stilove igranja

OBJAVLJENO

Velik dio gaming zajednice ostao je šokiran kada su tijekom Xbox Games Showcasea vidjeli novi trailer za Assassin’s Creed Shadows. Svi su pretpostavili da će iz Ubisofta sačekati do Ubisoft Forwarda, ali svi su ostali ugodno iznenađeni. Novi trailer za Assassin’s Creed Shadows daje nam pogled na to kako funkcioniraju stilovi igre samuraja i ninje. Treba napomeuti i kako sutra tijekom Ubisoft Forwarda dobivamo 13 minuta gameplayja koji ne možemo dočekati!

Do danas smo vidjeli dosta toga o Assassin’s Creed Shadows, no to su uglavnom bili cinematic traileri ili teaser slike. Sada smo dobili uvid u pravi gameplay s pogledom na naše protagoniste – Naoe i Yasuke. Kao što već svi znaju, između njih će se igrači moći izmjenjivati tijekom prelaženja kampanje. Yasuke ima brutalan stil koji je više prilagođen akciji i takvom pristupu igranja. S druge strane tu je Naoe, njezin stil igranja će više odgovarati dugogodišnjim obožavateljima koji uživaju u stealthu. Sve to možete pogledati u najnovijem traileru ispod!

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.