back to top

12. lipnja bi trebao biti velik dan za sve fanove Assassin’s Creed serijala

OBJAVLJENO

Nakon Assassin’s Creed Mirage i Assassin’s Creed Nexus igrači bi mogli uskoro zaigrati novi Assassin’s Creed naslov. Već smo pisali o glasinama koje sugeriraju kako će Assassin’s Creed Red ipak izaći negdje 2024. godine. To bi značilo da uskoro trebamo dobiti službene informacije i potvrde tih glasina jer skoro ulazimo u travanj. Unatoč svemu, fanovi serijala mogu podcrtati datum 12. lipnja u svojim kalendarima jer se tada događa nešto veliko. Iako ni to nije službeno potvrđeno, navodno se radi o Ubisoft Forwardu koji će biti fokusiran na Assassin’s Creed.

Geoff Keighley je nedavno potvrdio svoj događaj, Summer Game Fest, 7. lipnja, što znači da igrači mogu očekivati dva velika gaming događaja u prva dva tjedna lipnja. Osim Ubisofta, ostaje nam vidjeti što će druge gaming tvrtke učiniti za drugi dio 2024. godine. Ono što ulijeva povjerenje fanovima AC serijala je činjenica da su kroz godine događaji poput Ubisoft Forwarda otkrivali datume izlaska Assassin’s Creed igara.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.