back to top

Šuška se da Assassin’s Creed Red igramo u studenom ove godine

OBJAVLJENO

Ubisoftom vlada suša, barem što se prezentiranja i davanja informacija tiče, pa ćemo se do tada morati zadovoljiti s neslužbenim informacijama s X platforme. Assassin’s Creed Red je nadolazeći AC naslov koji će nas smjestiti u doba feudalnog Japana. Od prije je poznato kako ćemo imati dva protagonista, samuraja i nindžu. Nindža će biti ženski lik, dok će samuraj imati afričko korijenje (Yasuke). Manje više to je sve što znamo o ovom naslovu.

Neslužbene informacije kažu da Assassin’s Creed Red igramo u studenom ove godine, a premijerni trailer bi trebao izaći tijekom proljeća. Drugim riječima, premijerni trailer AC Reda gledamo relativno brzo. No, naravno to neće biti jedini trailer koji ćemo gledati prije izlaska igre. Gameplay trailer je navodno zakazan za novi Ubisoft Forward koji će biti održan u srpnju.

Također, u objavi još možemo pročitati kako ova content kreatorica tvrdi da bi Assassin’s Creed Red trebao biti najzabavniji i najugodniji naslov u serijalu. Doduše nije bila dovoljno detaljna pa ne znamo na što je točno mislila, ali barem se sada možemo nadati i biti još uzbuđeniji!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.