back to top

Započeo je Winter Wonderland 2022 Overwatch 2

OBJAVLJENO

Sezona 2 u Overwatch 2 donijela je veliki povratak Winter Wonderland eventa. Puno toga je dodano u igru zbog ovog eventa. Vratio se arkadni mod, no samo na ograničeno vrijeme. Zatim smo dobili posebnu kozmetiku s blagdanskom tematikom i nagrade koje igrači mogu osvojiti ispunjavanjem izazova ili gledanjem Overwatch 2 na Twitchu. Igrači također mogu uživati i u Mei’s Snowball Offensive, Mei’s Yeti Hunt i Freezethaw Elimination, novi gamemodovi koji su blagdanskom duhu.

Započeo je Winter Wonderland 2022 Overwatch 2 TEHIX

Prvo ćemo se osvrnuti na arkadni mod koji se vratio s tri već spomenuta moda. Mei’s Snowball Offensive je mod u kojem se svi igrači bore kao Mei. Gađat će jedni druge snježnim mecima. Mod ima verziju 5v5 i Snowball Deathmatch za osam igrača. Drugi mod je Mei’s Yeti Hunt, gdje se pet igrača moraju udružiti i zaustaviti Winstona koji pokušava ukrasti hranu. Ponovno igramo kao Mei, a ako Winston pojede dovoljno hrane, aktivira se njegova ultimativna sposobnost što nikako nije dobro za igrače. Zadnji arkadni mod je Freezethaw Elimination, koji se igra 4v4 gdje se dva tima međusobno bore. Bit ovog moda je kada je jedan igrač eliminiran on se zamrzne, a njegov suigrač ga može spasiti. Treba napomenuti kako u Freezethaw Eliminationu u svakoj rundi pobjednički tim ne može koristiti heroja s kojim su odnijeli pobjedu, tako da se od igrača traži prilagođavanje.

Postoje mnogi izazovi koje možete rješavati dok igrate arkadne modove, a kao nagradu dobivate Ice Queen Brigitte skin.

Započeo je Winter Wonderland 2022 Overwatch 2 TEHIX

Ice Queen Brigitte nije jedini novi skin u ovom eventu. Tu su još i Bastion Gingerbread, koji je našeg najdražeg robota pretvorio u kolačić, a njegova ptica postala je medenjak. Echo je također heroj koji je dobila novi skin. Ice Angel Echo koju su developeri pretvorili u ledenog anđela. Ove skinove ćete moći kupiti, kao i niz skinova iz prethodnih Winter Wonderland eventova. Samo pripazite jer se trgovina izmjenjuje svakog utorka.

Za kraj, ove godine možemo osvajati neke nagrade preko Twitcha. Od 25. prosinca do 4. siječnja Twitch Dropovi će biti dostupni. U tom periodu možete gledati strimere kako igraju Overwatch 2 i zaraditi si neke nove kozmetike u igri. Ako budete gledali dva sata možete osvojiti D.Va pobjedničku pozu, a za gledanje četiri sata dobivate legendarni D.Va skin.

Započeo je Winter Wonderland 2022 Overwatch 2 TEHIX

Overwatch je poznat po tome da ima jako dobre eventove za blagdane ili bilo kakve druge velike događaje, drago nam je što će se ta tradicija nastaviti u Overwatch 2. Winter Wonderland je započeo jučer, a trajat će do 4. siječnja.

POVEZANO

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
PlayStation Plus Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.