back to top

Započeo je dugo iščekivani League of Legends turnir

OBJAVLJENO

12. veljače započeo je zimski kup međunarodnog League of Legends turnira — sponzoriran Samsung Odyssey monitorima. Cilj turnira je poticanje zajedništva među igračima u jednoj od najpopularnijih igara na svijetu, pružajući priliku za natjecanje na visokom nivou u profesionalnom gejmingu. Ukupni nagradni fond turnira iznosi čak 6000 eura!

Međunarodno natjecanje

Sudjelovanje na turniru otvoreno je za igrače videoigara iz 18 europskih zemalja, uključujući Poljsku, Grčku, Rumunjsku, Bugarsku, Češku, Slovačku, Litvu, Latviju, Estoniju, Mađarsku, Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Sjevernu Makedoniju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Ukrajinu. Turnir postaje prava arena međunarodnog natjecanja na najvišem nivou. Ovo je izvrsna prilika za igrače da testiraju svoje vještine protiv protivnika iz različitih regija, istovremeno promičući jedinstvo i zajedništvo unutar League of Legends zajednice.

Započeo je dugo iščekivani League of Legends turnir TEHIX

Ambasadori turnira su igrači Nervarien, Kubon, Eastahh i Alois_NL, koji će podijeliti svoju strast i predanost zajednici igrača te poticati sudjelovanje u natjecanju. Odabrane utakmice turnira također se mogu pratiti na njihovim kanalima.

Registracija za turnir započela je 12. veljače i trajat će do 12. ožujka.

Raspored otvorenih kvalifikacija:

  • Kvalifikacija – 21.-23.02.
  • Kvalifikacija – 27.-29.02.
  • Kvalifikacija – 05.-07.03.
  • Kvalifikacija – 12.-14.03.

Kako turnir napreduje prema grupnoj fazi, koja će se održavati od 19. do 22. ožujka, 16 timova će se natjecati u 4 skupine. Četiri najbolja tima iz svake kvalifikacije borit će se u sustavu dvostruke eliminacije kako bi se plasirali u nokaut fazu.

Polufinalne utakmice planirane su za 27. ožujka i odigrat će se u formatu „Best of 3“. Veliko finale održat će se 28. ožujka, kada će se proglasiti i pobjednički tim.

Showmatch

Natjecanje će započeti showmatch utakmicom između skupina ambasadora. Tim Kubona i Nervariena suočit će se s Aloisovim i Eastahhovim timom. Osim standardnog 5v5 igranja na Summoners Riftu, gledatelji će svjedočiti 2v2 i 1v1 dvobojima na Howling Abyssu s dodatnim izazovima. Događaj će se emitirati na kanalima kreatora 20. veljače u 18 sati.

Nova era OLED igranja

Suradnja s tvrtkom Samsung dodaje novu dimenziju turniru nudeći sudionicima priliku da otkriju visokokvalitetne monitore prilagođene igranju videoigara. Samsung Odyssey OLED G9 je jedinstveni 49-inčni gejming monitor s 1800R zakrivljenjem za potpun uranjajući doživljaj te 240Hz osvježavanjem i vremenom odziva od samo 0,03 ms. Ekran pruža impresivne vizualne efekte, zapanjujuće iskustvo i nevjerojatnu brzinu. Središte Odyssey OLED G9 monitora je revolucionarni Neo Quantum Pro procesor, koji analizira i optimizira svaki kadar na OLED ekranu za maksimalnu kvalitetu prikaza.

Započeo je dugo iščekivani League of Legends turnir TEHIX

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.