back to top

Započele su priče o Dying Light 3 u tjednu u kojem izlazi Dead Island 2

OBJAVLJENO

Nakon toliko dugo vremena, Dead Island 2 je izašao danas, 21.04. Službeno je igra bila u razvoju 11 godina, ali ako ste čitali našu recenziju znate da nas nije ni malo razočarala. No, izlazak dugoiščekivanog Dead Islanda 2 nije jedina velika vijest ovaj tjedan, naime putem društvenih mreža oglasio se Techland, studio koji je napravio Dying Light serijal. Objavom je uzdrmao gaming zajednicu jer su potencijalno najavili Dying Light 3.

U veljači ove godine Dying Light 2 je dobio veliko ažuriranje zbog proslave godišnjice igre. Studio je tada rekao da su dodali toliko sadržaja da bi igračima trebalo i do 500 sati igranja da vide sav sadržaj koji su im developeri dodati u igru. Zapravo ova objava je više upitnik kojim će Techland dobiti odgovor na pitanje koliki je interes za potencijalni izlazak Dying Lighta 3. Pitanje je bilo vezano uz profesiju glavnog lika novog naslova.

Obožavateljima je dano na izbor četiri profesije, koje su podosta zanimljive. Prva je da je glavni lik samo preživjeli kao što to obično biva u ovakvim igrama, i on je ostvario 33.7% glasova. Zatim Nightrunner koji je dobio 19.5% glasova, dok je najmanji broj glasova ostvario Pilgrim samo 4%. Najviše posto glasova, odnosno 42.8% ostvario je GRE Agent koji je postao dobar.

Zanimljivo je kako je Techland odlučio baš sada započeti priču o Dying Light 3. Znači li to da smatraju Dead Island 2 jako jakim konkurentom ili su htjeli poslati neku poruku. Nismo sigurni, ali radujemo se što bi uskoro mogli zaigrati novi Dying Light.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.