back to top

Započele kvalifikacije za RMR eventove

OBJAVLJENO

Ovih dana započele su otvorene kvalifikacije za RMR eventove kojima se određuje tko odlazi na prvi ikad CS2 PGL Copenhagen Major.

RMR

Ove kvalifikacije se sastoje od preko 800 timova i možete naći veliki broj poznatijih timova koji moraju igrat ove kvalifikacije, no i one manje ekipe znaju pružati dobre partije. Danas se igra “Round of 64”, a da bi se ekipa kvalificira dalje, mora stići do barem četvrtog mjesta.

Kroz 4 otvorene kvalifikacije (8.1.-15.1.) slabije ekipe imaju šansu kvalificirat se u zatvorene kvalifikacije u kojima su već pozvane Tier 1 ekipe kao što su Navi, G2 itd. Iz zatvorenih kvalifikacije prolazi po 16 timova (8 iz A i 8 iz B grupe) na RMR, uz to da one ekipe koje su završile na mjestima od 9. do 11. igraju dodatne kvalifikacije za RMR, no ovdje samo jedna ekipa prolazi od mogućih 6.

Ove godine samo jedan tim predstavlja balkan na RMR

Nažalost ove godine imamo samo jednu balkansku organizaciju koja se trenutno bori u kvalifikacijama. Radi se o Zero Tenacityu. Ove godine nema INationa koji idalje nema roster i upitno je kada će i oće li dođi nova petorka. Što se Z10-a tiče za njih nastupaju:

  • Saša “simke” Simić
  • Adin “brutmonster” Husić
  • Andrej “Cjoffo” Šarac
  • Nemanja “nEMANHA” Đukić
  • Filip “aVN” Belojica

Rezultate kvalifikacija možete pratiti uživo preko HLTV-a.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D