Za platinum trofej u Need for Speed Unboundu ćete morati igrati online

OBJAVLJENO

Ponovno pišemo vijesti vezane za Need for Speed Unbound kojemu se približava datum izlaska. Što smo bliži tom datumu to dobivamo sve više i više informacija vezanih za igru. Danas je tako osvanuo popis svih trofeja koje ćete moći skupiti u ovoj igri. Znamo da je jako puno ljudi kojima je stalo do toga i provesti će puno vremena kako bi ih skupili sve. Listu možete pogledati ovdje.

Trofeji nisu posebni, već smo navikli na sve njih. Neki su vezani za priču i misije, drugi za skupljanje svih kolekcionarskih predmeta koje možemo pronaći u otvorenom svijetu. Zatim, kao što to biva u Need for Speed serijalima imate nekoliko trofeja koji su vezani za brzinske zamke, skokove u dalj i postavljanje određenog rezultata u time trialu.

Za platinum trofej u Need for Speed Unboundu ćete morati igrati online TEHIX

No, neki trofeji će od vas tražiti zahtjevnije izazove. Za neke od njih ćete morati ući u multyplayer svijet. Morat ćete osvojiti utrku s autom iz svake kategorije (od B do S+). Ako ste igrač koji mora skupiti sve trofeje, definitivno vam developeri nisu htjeli dati lagan put do cilja.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.