Za platinum trofej u Need for Speed Unboundu ćete morati igrati online

OBJAVLJENO:

Ponovno pišemo vijesti vezane za Need for Speed Unbound kojemu se približava datum izlaska. Što smo bliži tom datumu to dobivamo sve više i više informacija vezanih za igru. Danas je tako osvanuo popis svih trofeja koje ćete moći skupiti u ovoj igri. Znamo da je jako puno ljudi kojima je stalo do toga i provesti će puno vremena kako bi ih skupili sve. Listu možete pogledati ovdje.

Trofeji nisu posebni, već smo navikli na sve njih. Neki su vezani za priču i misije, drugi za skupljanje svih kolekcionarskih predmeta koje možemo pronaći u otvorenom svijetu. Zatim, kao što to biva u Need for Speed serijalima imate nekoliko trofeja koji su vezani za brzinske zamke, skokove u dalj i postavljanje određenog rezultata u time trialu.

No, neki trofeji će od vas tražiti zahtjevnije izazove. Za neke od njih ćete morati ući u multyplayer svijet. Morat ćete osvojiti utrku s autom iz svake kategorije (od B do S+). Ako ste igrač koji mora skupiti sve trofeje, definitivno vam developeri nisu htjeli dati lagan put do cilja.

POVEZANO

spot_img