Za otkrivanje cijele priče Gotham Knights ćemo morati prijeći nekoliko puta

OBJAVLJENO

U Gotham Knightsu ćemo igrati s četiri različita lika, a to su Robin, Nightwing, Batgirl i Redhood. Svaki od navedenih likova ima svoju perspektivu događaja iz svake misije, one će biti slične, ali ipak jedinstvene za svakog lika. Kroz priču će svaki lik prolaziti svojim putem i svojom perspektivom. Developeri su tu zapravo napravili četiri priče, a ne samo jednu. Gotham Knights bi trebao biti pun jedinstvenog sadržaja da će nas jednostavno zanimati perspektiva i priča nekog od drugih likova.

Kao što smo već rekli svaki lik će pristupati istim misijama različito. Time su okarakterizirani likovi ovog naslova jer se ne ponašaju, govore i kreću svi isto. Također svaki od njih ima različitu povijest s glavnim negativcima koje susreću.

Za otkrivanje cijele priče Gotham Knights ćemo morati prijeći nekoliko puta TEHIX

“Ako biste gledati i glumili Batgirl, dobit ćete Batgirlinu verziju, ali ako igrate kao Robin dobiti ćete njegovu perspektivu te iste scene” rekao je Wilson Mui. Tim potezom developeri žele što bolje prikazati četvorku na kojoj je ostala sigurnost Gothama nakon Batmanove smrti. Za sada nam je uz Robina, Nightwinga, Batgirl i Redhooda poznat još samo jedan lik a to je Harley Quinn. Programeri koji rade ne igri su izjavili kako se u Gotham Knightsu neće pojaviti ni Joker ni Batman.

Gotham Knights izlazi 21.10. ove godine, i mi jedva čekamo da ga zaigramo.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.