back to top

YugoMK okupljanje ljubitelja tipkovnica

OBJAVLJENO

Svaki proizvod na svijetu ima svoju skupinu entuzijasta pa tako i računalne tipkovnice. Ekipa koji stoji iza YugoMK je upravo to. Već četvrti puta organiziraju YugoMK MeetUp u Beogradu koje možete posjetiti.

Pozivnica se odnosi prije svega na one koji se bave ili žele ući u svijet posebno dizajniranih tipkovnica, ali svi su dobrodošli. Centrali dio je svakako natjecanje gdje će se birati najbolja “custom made” tipkovnica, ali biti će i natjecanje u brzom tipkanju, tombola, ali i rasprave o različitim temama.

YugoMK okupljanje ljubitelja tipkovnica

Paneli na temu kako je započela priča osnivača YugoMK i njihova ljubav prema tipkovnicama. Przi izazovi, pronalazak dijelova itd. Naravno gdje je tipkovnica tu je i miš pa će panel na temu miševa voditi poznati streameri Gajbotron, Bakistuta te Machina Ultima proizvođač iznimno kvalitetnih staklenih podloga za miš.

Posjetitelji i natjecatelji moći će osvojiti vrijedne nagrade koje osiguvara Cablemod i EK WaterBlocks. Tako da ukoliko ste u Beogradu 29.6.2024. od 12 sati posjetite Green Mill Family na Adi Ciganliji.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D