back to top

XDefiant sutra dobiva Team Deathmatch!

OBJAVLJENO

XDefiant je naslov koji je objavljen od strane Ubisofta 21. svibnja ove godine. Odmah, prilikom svojih prvih par dana na tržištu, se pokazao kao vrlo dobar potez Ubisofta. Naime, igra je besplatna, što je privuklo relativno velik broj igrača, a i reakcije igrača na XDefiant su poprilično pozitivne. Ubisoft je bio vrlo ažuran sa svim problemima koje je igra imala pri svom lansiranju, a nedavno je otkrivena prva sezona, prikazujući nove mape, oružja i novu frakciju.

Sada su iz Ubisofta najavili kako sutra, XDefiant, dobiva Team Deathmatch. XDefiant već ima nekoliko modova s kojima su ljubitelji FPS-a jako dobro upoznati. Na primjer, tu je Domination, mod kojeg je Call of Duty serijal probio i osnovao. Zatim, tu je i Escort, mod koji ima velike sličnosti s istoimenim načinom igranja u Overwatch 2. Doduše, XDefiant nije previše taktičan naslov, većinu vremena ćete provesti trčeći i pucajući po vašim neprijateljima.

Ne trebamo previše pričati ni pisati o Team Deathmatch modu. Bezvremenski je to način igranja koji neće nikada dosaditi gamerima, u njemu se suprotstavljaju dva tima, a cilj je skupiti određeni broj killova. Onaj tim koji ih brže skupi je pobjednik, pravi FPS klasik! Ako vas zanima ovaj naslov, on je potpuno besplatan i možete ga isprobati, a prije toga bih vam savjetovao da pogledate naš video o istom.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.