back to top

XDefiant broji oko 8 milijuna igrača u svom prvom tjednu!

OBJAVLJENO

XDefiant broji oko 8 milijuna igrača u svom prvom tjednu, odnosno 7,6 milijuna igrača, ali vjerujemo kako će do kraja ovog dana igra priječi brojku od 8 milijuna igrača. Krajem prošlog tjedna, XDefiant je imao milijun igrača u prva dva i pol sata od izlaska. Ta brojka je ovaj naslov okrunila titulom Ubisoftovog najbržeg naslova koji je došao do milijun igrača. Samo 48 sati nakon lansiranja, igra je došla do 3 milijuna igrača.

Kada kažemo igrača, mislimo na osobu koja je preuzela igru i nakon toga ju po prvi puta pokrenuo. Iz Ubisofta poručuju kako im je cilj bio puno skromniji, naime htjeli su prikupiti 5 milijuna igrača u prvih mjesec dana. XDefiant ima odlične brojke i kada pričamo o istodobnom broju igrača. Igra broji oko 700 000 igrača, a ta brojka je zabilježena u ponedjeljak 27. svibnja. Pravo pitanje je hoće li XDefiant moći održati tako visok broj igrača, ali to ćemo vrlo brzo vidjeti.

XDefiant je dostupan na PlayStation 5, Xbox Series konzolama i na PC-u.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.