Xbox testira Game Pass obiteljsko dijeljenje

OBJAVLJENO

Microsoft je započeo testiranje obiteljskog paketa Xbox Game Pass u dvije zemlje, koji će korisnicima omogućiti dijeljenje pretplate s drugim ljudima. Dostupan u Kolumbiji i Irskoj, pretplatnici mogu dodati do četiri osobe u svojoj zemlji svom članstvu.

“U Kolumbiji i Irskoj, Xbox Insideri mogu početi pregledavati plan koji omogućuje većem broju ljudi da dijele pogodnosti Game Pass Ultimatea. Ovo čini još lakšim igranje najboljih Game Pass igara s prijateljima i obitelji preko konzole, računala i oblaka tako što vam omogućuje da svojoj pretplati dodate do četiri osobe, sve sa svojim jedinstvenim pristupom igrama Xbox Game Pass Ultimate, sadržaja i prednosti.”

Tyler Mittleider

Glasine o obiteljskom paketu Xbox Game Pass pojavile su se ranije ove godine, a ovaj test će odrediti kako se usluga može primijeniti na širi krug korisnika. Kolumbijski i irski testeri morat će se prijaviti za pretpregledni račun za Xbox Insider kako bi sudjelovali, a postojeće vrijeme pretplate bit će pretvoreno u novi plan na temelju novčane vrijednosti starog članstva. “Na primjer, cijeli mjesec Ultimatea bit će pretvoren u 18 dana članstva za ovaj plan”, objasnio je Mittleider.

Game Pass Tehix 1
IZVOR: Microsoft

Najveća privlačnost pretplate je Game Pass biblioteka, zbirka ekskluzivnih naslova za Xbox dostupnih prvog dana i brojne igre trećih strana. Za prvu polovicu kolovoza nove igre uključuju Ghost Recon: Wildlands, Turbo Golf Racing, Two Point Campus i nekoliko drugih.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!