back to top

Xbox Game Pass gubi 6 igara

OBJAVLJENO

Krajem lipnja, Xbox Game Pass gubi još 6 igara, a jednu od njih je razvio sam tvorac Dooma, John Romero. Xbox pokušava održati rotirajući izbor naslova za sve svoje pretplatnike kako bi igrali do mile volje. No, naravno naglasak je stavljen na tome da oni ne zadržavaju te igre zauvijek, pa je pametno igrati igre čim dođu.

Na ovaj način, Xbox Game Pass uvijek dobiva nove igre, tako da je situacija za nove pretplatnike vrlo povoljna. Još jedna dobra vijest za pretplatnike je da svi koji koriste Game Pass dobivaju popust od najmanje 20% za trajnu kupnju igara koje se uklanjaju s passa.

30. lipnja 2023. odlazi 6 igara. To su DJMax Respect V, Road 96, Matchpoint: Tennis Championship, Olija, Omori i Empire of Sin (igra Johna Romera). Ti naslovi napuštaju PC verziju Game Passa, isto kao i verziju za konzole.

Ono što je najzanimljivije kod ove teme je što velik broj ljudi ne voli činjenicu rotiranja igara. Isto tako je činjenica da Xbox time održava zdrav izbor ponude igara raznih žanrova, a igre dolaze i odlaze cijelo vrijeme. Igrači koji su koncentrirani samo na Xbox Pass uvijek imaju pristup nečem novom i nikada im nije dosadno. S druge strane neke Xbox igre, kao što je naprimjer Microsoft Flight Simulator 2024, će uvijek biti dostupne. To se najviše vidi kod Bethesdinih ponuda igara. Pa će tako svi pretplatnici Xbox Passa imati priliku zaigrati Starfield besplatno, kada igra bude lansirana u rujnu ove godine.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.