back to top

WWE 2K24 donosi nam Muhammada Alija u ulozi hrvača

Muhammad Ali postao kečer!

OBJAVLJENO

WWE 2K24 najavljen je prije nekoliko tjedana, te smo u tom videu mogli čuti kako će najskuplje izdanje igre donijeti roster sa svim legendama ovog sporta. Na popisu su se našla imena kao što su Hulk Hogan, Bret “The Hitman” Hart, Shawn Michaels i još mnogi drugi. Doduše, prema zadnjem traileru koji je izašao prije nešto više od sat vremena, mogli smo vidjeti jednog jedinog, vjerojatno najboljeg boksača svih vremena – Muhammada Alija.

Pokojna legenda boksa će se pojaviti u još jednoj igri u zadnjih godinu dana. Podsjećamo kako je Muhammad Ali igriv lik u najnovijem EA Sports UFC 5. No, do sada nikada nismo imali priliku igrati kao Ali u bilo kojoj WWE igri, osim naravno ako u pitanju nisu bili modovi. Ovaj trailer prikazuje i novi sadržaj u Backstage Brawlsu, kao i nekoliko novih vrsta mečeva. Casket Match i Guest Referee su samo neki od novosti, a 2K Games se pohvalio brojkom od preko 200 hrvača i hrvačica. WWE 2K24 igramo 08.03. ove godine.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.