back to top

World Cup mod dolazi u FIFA 23

OBJAVLJENO

EA Sports upravo je najavio novi World Cup mod za FIFA-u 23. Kroz trailer prikazali su sve što možemo očekivati u ovogodišnjem ludilu svjetskog prvenstva.

Osim standardnog World Cup moda gdje možemo igrati cijeli turnir online ili offline tu će biti i matchday eventi gdje će te igrati utakmice koje se odigravaju toga dana ili pak one koje su već odigrane, ali uz korištenje postava koje su izabrali izbornici reprezentacija, a ne vi.

Ultimate Team konačno će imati dobru i zanimljivu integraciju World Cup moda jer neće biti odvojen kao što je to bilo prije. Igrači će sada kroz sezonu koja dolazi moći skupljati posebno World Cup iteme odnosno kartice igrača i cosmeticse. Imamo nekoliko novih vrsta kartica koje će te moći koristiti i nakon svjetskog prvenstva te tako osnažiti svoj tim igračima koji budu najbolji na turniru.

World Cup mod dolazi u FIFA 23 TEHIX
Nove kartice

Iako još ne znamo ništa vjerujemo kako je crvena kartica (treća s lijeva) standardna kartica koju će dobiti svi igrači koji nastaju na svjetskom prvenstvu. Narančasta (druga s desna) je ona za igrača utakmice dok bi prva trebala biti rezervirana za ikone koje su svojim potezima obilježile neko od prethodnih prvenstava.

FIFA 23 World Cup mod igramo od 9. studenog kada dolazi na sve platforme gdje je dostupna FIFA 23.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D