back to top

POWERED BY:

Winnie the Pooh: Blood and Honey dobiva nastavak

Treba znati stati kada je kraj...

OBJAVLJENO

Winnie the Pooh: Blood and Honey je bio film s kojim se krenulo u pretvaranje našeg djetinjstva u horor filmove. Ako niste znali, Winnie the Pooh: Blood and Honey je proglašen jednim od najgorih filmova 2023. godine, a uvjerljivo je najgori u horor žanru. No, ekipa koja stoji iza ovog filma nije odlučila odustati samo na jednom filmu, pa su najavili drugi dio pod nazivom Winnie the Pooh: Blood and Honey 2. Winnie je dobio pojačanje u liku Tigra, koji u vrijeme izlaska originalnog “Blood & Honey” nije bio u javnom vlasništvu. Naime, Tigar je postao javno vlasništvo u siječnju 2024. godine, a producent je odmah vidio priliku.

Scott Jeffrey je u jednom intervjuu rekao da je Tigar jako nasilan, te voli mučiti svoje žrtve prije nego što ih ubije. Meni je i dalje apsurdno da netko radi nastavak na onaj grozni prvi dio, no dobro. Nije to sve što je producent Jeffrey rekao o ovom filmu. Dodao je i kako su imali puno veći budžet što im je omogućilo da snime šokantni, eksplozivni i krvavi film. Nadovezao se Jeffrey da stvarno misli da će ljudi uživati u onome što stvaraju.

U filmu ćemo vidjeti lica kao što su Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Lewis Santer, Marcus Massey, Simon Callow, Alec Newman i Teresa Banham. Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 uskoro stiže u kina.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.