back to top

Where Winds Meet bi trebao uskoro dobiti open betu

OBJAVLJENO

Novi RPG naslov koji je jako nalik Ghost of Tsushimi, Where Winds Meet bi trebao uskoro dobiti open betu u kojoj možete besplatno testirati igru.

Spajajući mješavinu Ghost of Tsushime i Assassin’s Creeda, ova ambiciozna igra otvorenog svijeta obećava biti početak nove legende. Hoćete li imati što je potrebno da postanete junak kojeg zemlja treba, ovisi o vama.

“Krenite na nezaboravan put u Igra gdje se susreću vjetrovi, akcijsko-avanturistički RPG otvorenog svijeta smješten u burno razdoblje Pet dinastija i deset kraljevstava u drevnoj Kini. Istražite zemlju opustošenu ratom i teritorijalnim sporovima, gdje političke intrige, borbe za moć i epske bitke oblikuju tijek povijesti.” objasnili su developeri.

Where Winds Meet

Zatvoreno beta testiranje otvara se kasnije ovog mjeseca, 19. travnja, pružajući zainteresiranim igračima priliku da besplatno igraju igru. Iako postoji šansa da se pričeka do početka beta testiranja, ono što su igrači već vidjeli ih je zaintrigiralo.

Where Winds Meet se svidio već mnogima

Potencijalni obožavatelji primijetili su kako ovo RPG izgleda “predivno”, s tim lijepim izgledom nesumnjivo jednim od prvih aspekata igre koje primijetite. Naravno, prekrasna vizualna iskustva nisu sve što Igra gdje se susreću vjetrovi pruža – također ima dinamične borbe, raznolik arsenal oružja i uzbudljivu priču koja namjerava konkurirati našim najdražim RPG-ovima.

Kada će se ova PC igra službeno lansirati još nije jasno. Izvorno je bilo planirano za kraj 2024. Međutim, ovaj procijenjeni datum lansiranja možda je pomaknut s obzirom na to da je beta testiranje otvoreno kasnije nego što se očekivalo.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D