back to top

Vožnja kroz tunel Malu Kapelu biti će dostupna u West Balkans ekspanziji

OBJAVLJENO

Jedna od novosti koje ćemo dobiti u West Balkans ekspanziji za Euro Truck Simulator 2 bit će mnogobrojni tuneli. Priča se o čak 60 različitih tunela koji će biti uvršteni u ovoj ekspanziji. Developeri kažu kako će najveći broj tunela biti dostupan upravu na području Hrvatske, no dosta tunela će nas čekati i u Bosni i Hercegovini.

Vožnja kroz tunel Malu Kapelu biti će dostupna u West Balkans ekspanziji TEHIX

Što se Hrvatske tiče, najveći broj tunela ćemo vidjeti u sklopu autocesta, dok je za Bosnu malo drugačija priča. Naime, kada budemo vozili kroz Bosnu i Hercegovinu, tunele možemo očekivati na planinskim predjelima. Poznato je i da će svi tuneli imati autentične signale unutar njih, a i prije njih. Za sada potvrđeni tuneli su Mala Kapela, Karavanke i Polakovica.

Osim nove vijesti o tunelima, jučer smo dobili prikaz Albanije u West Balkans ekspanziji. No, svaki trailer jasno naglašava da su materijali još u razvoju. Također, datum izlaska ove ekspanzije nije poznat.

POVEZANO

Apple-potvrdio-datum-izlaska-svog-Formula-1-filma
A Quiet Place: The Road Ahead dobila je svoj prvi trailer
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.