back to top

Vitality i Zyw0o potpisali novi ugovor do 2026.

OBJAVLJENO

Trenutačni najbolji igrač Mathieu “Zyw0o” Herbaut je potpisao novi ugovor s ekipom Vitality koji traje do 2026. godine.

Zyw0o

Dobre vijesti za sve navijače Vitalitya stigle su danas, nakon što je Vitality ujutro objavio da je francuz produžio ugovor s ekipom do 2026. godine. Time će Zyw0o u organizaciji provesti još sigurno 2 godine, u kojoj je već 6 godina.

“Osjećaj ostaje isti kao i od početka, kada pogledam u ekipu kakvu imam uz sebe, vidim najbolju ekipu koju sam mogao imati” rekao je Mathieu nakon potpisivanja ugovora. “Osjećam se dobro s Vitalityem, odličan je osjećaj igrati u ovakvoj ekipi, tako da ne želim još napustiti ekipu. Još je bolji osjećaj potpisati novi ugovor, svi su sretni.”

Mathieu Herbaut se Vitalityu pridružio 2018. a od tada je započeo svoju sjajnu karijeru u kojoj se smatra već sada jednim od najboljih igrača CS-a ikada. Osvojio je 18 MVP medalja, 5 puta za redom je bio u HLTV Top 20 listi ( čak tri puta #1 i dva put #2 ). Ekipa je s njim osvojila 9 trofeja, uključujući i posljednji BLAST Paris Major.

Zyw0o se u Vitalityu osjeća kao član obitelji

Ljubav između Vitalitya i Zyw0oa se ne može riječima opisati, no djelima može. Vitality će kao “veliku proslavu” francuza okruniti za “Kralja CS-a” na zlatnom tronu (ne znamo jel pravo zlato) koji je napravljen od pušaka iz CS2. Tron i svečanost će se održati ispred Ajfelovog Tornja, tako da ako se nalazite u Parizu možete brzo baciti oko.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D