back to top

POWERED BY:

Venom 3 gledamo ranije nego što smo trebali

OBJAVLJENO

Venom 3 dolazi ranije nego što se očekivalo i ima novi naslov. Venom: The Last Dance je službeni naziv za nadolazeći Sonyjev film. Datum izlaska trećeg filma o Venomu ja pomaknut s 8. studenog 2024. na 25. listopada 2024.. godine. Venom: The Last Dance ponovno vraća Tom Hardyja u ulogu Eddieja Brocka/Venoma. Također, Juno Temple se pojavila u glumačkoj ekipi uz Chiwetela Ejiofora koji bi navodno trebao utjeloviti ulogu glavnog negativca.

Kelly Marcel će debitirati kao redateljica igranog filma s Venom: The Last Dance. Marcel je također zadužena za scenarij i priču, no tu joj je pomogao Hardy. Ona je imala svoje prste i u prva dva filma, a uz Venoma, Marcel je pisala scenarij za Saving Mr. Banks i Fifty Shades of Grey. Dva vrlo različita filma, u svakom pogledu.

Venom iz 2018. godine bio je pun pogodak, podsjećamo kako je film zaradio preko 850 milijuna dolara diljem svijeta. Doduše, kritičarima se nije previše dopao. Nastavak iz 2021. godine nije bio toliko uspješan, no brojka od 500 milijuna dolara i dalje zvuči poprilično dobro. Sve u svemu Venom franšiza je do sada zaradila više od 1,3 milijarde dolara nakon samo dva filma. Sony je priču oko Venom: The Last Dance završio s nadom da će ovaj film biti bolji od Madame Weba koji je nije proslavio ranije ove godine.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.