back to top

Veliko ažuriranje dolazi sljedeći mjesec u Stardew Valley

OBJAVLJENO

Redovito pišemo i izvještavamo o zbivanjima oko jedne od najpoznatijih farmerskih igara. Stardew Valley svakako je to i zaslužio s brojkom od preko 30 milijuna prodanih primjeraka i stalnim ažuriranjima koja dolaze i poboljašavaju igru.

Ranije smo već pisali o velikom 1.6 ažuriranju koje bi trebalo uskoro doći, a developer ConcernedApe sada je rekao i točno kada će to biti. 19. ožujka dobiti ćemo čak 3 nova festivala u igri, jedan veći i dva manja, nove dijalagole, kozmetičke dodatke i proširenu podršku za multiplayer na PC-ju.

Dobiti ćemo također novu tip farme, iteme te questove kako bi se upotpunio end game sadržaj. Sve ovo dobiti će prvo PC igrači jer spomenuti datum odnosi se na izlazak ažuriranja samo na PC dok je igrači na konzolama i mobilnim uređajima ipak morati još malo pričekati.

Ukoliko još niste zaigrali Stardew Valley trenutno je snižena na Steamu za čak 50%. Ponuda traje još svega 9 sati (u trenutku pisanja članka). Ako nas pitate šteta je propustiti ovaj odličan chill naslov po cijeni od 7 eura.

POVEZANO

Take-Two Interactive Tehix
Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D