Veliki favoriti ispadaju s IEM Rio Majora

OBJAVLJENO:

Jučer je odigrana runda 4 Legends faze IEM Rio Majora, a neki od velikih favorita ispadaju s Majora.

U rundi 3 smo vidjeli kako su ispali NiP i Faze, a njima se sada priključuje i još jedan favorit. Riječ je o Vitalityu, koji unatoč tome što je osvojio ESL Pro League i trenutno prvi na HLTV listi ispao nakon poraza od ENCE-a.

IEM Rio Major Legends Stage

Legends faza još nije gotova, ima još nekoliko ekipa koje se danas bore za prolaz dalje, a evo kako stoji cijela Legends faza.

3W-0L

Tu nam je već poznato da su Furia i Cloud9 bez velikog problema osigurale svoj plasman na Champions fazu. Obje ekipe su zaslužile svoj prolaz dalje.

3W-1L

Ove tri ekipe su isto uz dosta dobar rezultat osigurale Champions fazu. Uz samo jedan poraz ekipe koje su jučer osigurale Champions fazu su Outsiders, Heroic i Fnatic. Nijedna od ovih ekipa nije imala neke probleme nakon svog jednog poraza.

2W-2L

Danas će svi pratiti ove ekipe koje se u zadnjim mečevima Legends faze bore za plasman na Champions fazu. Meč između MOUZ-ENCE je već počeo, a ostali mečevi koji će se igrati su: BIG-Navi i Liquid-Spirit. Dosta zanimljivi mečevi koje vrijedi pogledati.

1W-3L

Ne može se reć da su ovi timovi imali dobar performans, no Bad News Eagles je nadjačao velikog Faze-a, a Sprout isto ima “opravdano” ispadanje jer su stigli kao najmlađa ekipa na Major. Međutim među njima je ispao i Vitality koji smo ranije spomenuli. Trenutno prva ekipa na svijetu uspjela je svladati Challangers fazu, ali za Legends fazu nisu bili dovoljno spremni.

0W-3L

Za ove ekipe znamo i od jučer, a to su dva najveća iznenađenja Faze i NiP. Obje ekipe nisu uspjele pobjediti ni jedan meč na ovom Major, a Faze ovime propušta priliku za IEM Grandslam.

Ovako to sve izgleda kada pogledamo tablicu:

IEM Rio Major Legends Stage

Koje tri ekipe još prolaze na Champions fazu?

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D

POVEZANO

spot_img