back to top

Već su nam poznate ocjene nekih igrača u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Izlazak EA Sports FC 24 je iza ugla, a dva vrijedna Twitter računa su nam otkrili službene ocjene malo prije vremena. Fut_Scoreboard i Criminal__x su uz FutSheriffa dva računa kojima FIFA igrači vjeruju najviše. Ovi leakeri rade zajedno i do sada nikada nisu pogriješili.

Već su nam poznate ocjene nekih igrača u EA Sports FC 24 TEHIX

Ocjene u FIFA igrama su uvijek u najmanju ruku diskutabilne. No, ove godine izgledaju dosta realno, što mi je jako drago jer je ovo ipak početak nove ere. Naravno da veliki broj ljudi neće biti ni malo zadovoljan nekim ocjenama svojih najdražih igrača, no tako je kako je. Prvo slijedi lista od 10 igrača s najvišim ocjenama u igri.

  1. Kylian Mbappe, ST, 91
  2. Kevin De Bruyne, CM, 91
  3. Robert Lewandowski, ST, 91
  4. Erling Haaland, ST, 90
  5. Lionel Messi, RW, 90
  6. Thibaut Courtois, GK, 90
  7. Karim Benzema, CF, 90
  8. Mohamed Salah, RW, 90
  9. Harry Kane, ST, 90

Veliki šok je ocjena Cristiana Ronalda koja je 86, što je čak za 4 manja nego prošle godine. S druge strane imamo neka imena kao što su Martin Odegaard (84, a sada 87) ili nigerski napadač, Victor Osimhen (83, a sada 88). Antoine Griezmann je također jedan od igrača koji su dobili veliki rast od +5 (83, a sada 88).

Već su nam poznate ocjene nekih igrača u EA Sports FC 24 TEHIX

Za vrijeme pisanja članka, dečki su uspjeli leakati samo jednu ekipu, a to je AC Milan. Rafael Leao, Theo Hernandez i Mike Maignan su tri igrača s najvećom ocjenom, a cijelu ekipu možete pogledati na slici ispod.

Već su nam poznate ocjene nekih igrača u EA Sports FC 24 TEHIX

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.